Zmenšení prsou
1.6.2011 22:13:30 / Martina Horská
Dobrý večer, je mi 40 let a vážně uvažuji o zmenšení prsou. Nyní velikost 80E. Problémy se zády, brnění apod. Chtěla jsem se zeptat, proč jsou po operaci nutné pravidelné mamologické vyšetření a průměrná doba od objednání k operaci. Děkuji za odpověď. Horská Martina
6.8.2011 08:03:33 / Hanka
Dobrý den. Podstoupila jsem operaci zmenšení prsou již v roce 2004. Zmenšili mi prsa, na můj vkus, ale málo. Uvažuju proto o znovuzmenšení. Mám 75 E nebo F. Chci se však zeptat, do jaké nejvyšší možné míry můžete prsa zmenšit? Nerada bych, totiž, zase absolvovala operaci, která by nebyla opět efektivní. Děkuji předem za odověď.
4.6.2011 22:04:57 / Vladimíra
Dobrý den.Bude mi také letos 40 a zítra nastupuji na operaci zmenšení prsou.Mám velikost 85 F a problémy které mám asi Vám netřeba popisovat.První konzultaci jsem absolvovala letos v lednu ale vše se trošku protáhlo jelikož jsem se snažila a uspěšně aby mi operaci uhradila ze zdravotních důvodů pojištovna.Pokud budete chtít nějaké podrobné informace ráda zotpovím až přijedu po operaci domů.Můj mejlík je vladimiratomkova@seznam.cz
2.6.2011 12:53:37 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Martino, mamologické kontroly by měla žena pravidelně podstupovat nezávisle na operaci prsů od 45 let. Termín konzultace je možné domluvit za cca 3 týdny, samotný zákrok za cca 2 měsíce od konzultace. Přeji hezký den. Eva Dudařová, asistentka Dr.Doležala
Reagovat na dotaz
| Jméno | |
| Text | |
Aktuální zprávy
MUDr. Tomáš Doležal z Plastiky Praha připravil ve spolupráci s internetovou TV STREAM ...
V uplynulých dnech podstoupila na naší klinice plastiku nosu (rhinoplastiku) modelka Tatiana ...
MUDr.Tomáš Doležal ve spolupraci s internetovou televizí Stream připravil seriál o ...
Objednávky konzultací:
608 369 436
Estetické zákroky
![]() | PrsaModelaceZvětšení Zmenšení |
![]() | Obličej |
![]() | TěloBřichoLiposukce Stehna a paže |
Adresa
Klinika:
Luční 7a/2776, 130 00, Praha 3
Tel: 266 310 319, Mob: 608 369 436
Kancelář:
Národní třída 32, 110 00, Praha 1