Celková cena

30.12.2011 21:08:58 / Lucie

Dobrý den,jsem po dvou dětech a připadá mi,že se mi pořád víc a víc ztrácejí prsa,tak bych se chtěla zeptat na celkovou cenu,kterou by mě stály nová prsa a zda je možnost platit v několika splátkách.Děkuji

26.1.2012 12:51:50 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Lucie, předem děkuji za Vámi projevený zájem. Cena Vámi žádaného zákroku je 28.000,-Kč včetně veškeré pooperační péče (převazy, kontroly), celková anestezie 4.000,-Kč, podprsenka 800,-Kč. Cena implantátů Natrelle je závislá na typu (32-46.000,-Kč). Nezbytná doba hospitalizace je do druhého dne po operaci (1.100,-Kč). Doba nutné rekonvalescence je asi 1 týden. Zákrok je možné hradit formou splátek se společnostmi Cetelem nebo HomeCredit. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytná osobní konzultace (400,-Kč), v rámci které Vám bude lékař schopen, na základě objektivního nálezu, sdělit konkrétní přesné informace. Budete-li mít zájem se na tuto osobní návštěvu objednat, můžete mne kontaktovat přímo na tel. čísle 608369436. Přeji Vám hezký den. Eva Dudařová, asistentka Dr.Doležala

13.1.2012 12:53:01 / Hana
Dobry den jsem po dvou dětech a po druhem ditěti semi stratili uplně prsa ,tak jsem se chtěla zeptak kolik by staly nove prsa .Dškuji

Zpět

Reagovat na dotaz

Jméno
Otázka
Text