1.2.2012 18:18:20 / Amanda

Dobrý den. Je mi teprve 18 let a vím, že je to dost brzo na to, abych přemýšlela nad tím nechat si zvětšit prsa, ale prostě moje situace, když mám prsa asi půlky mě nutí přemýšlet nad tímto zákrokem už od 16 let =(. Nechci velká prsa, protože jsem sportovkyně a velká prsa by mi vadila. Takový dvojky by pro mě byli ideální. Chtěla bych se Vás zeptat kolik by zvětšení prsou cca. o jedno číslo stálo? Také neberu antikoncepci a vím, že většina žen (dívek), když začnou brát antikoncepci se jim zvětší prsa. Nevím, zda bych nejdřív měla zkusit brát antikoncepci, abych zjistila, co ta se mnou udělá, co by jste mi poradili?

3.2.2012 09:28:27 / PlastikaPraha.cz
Vážená slečno Amando, předem děkuji za Vámi projevený zájem. Cena Vámi žádaného zákroku je 28.000,-Kč včetně veškeré pooperační péče (převazy, kontroly), celková anestezie 4.000,-Kč, podprsenka 800,-Kč. Cena implantátů Natrelle je závislá na typu (32-46.000,-Kč). Nezbytná doba hospitalizace je do druhého dne po operaci (1.100,-Kč). Doba nutné rekonvalescence je asi 1 týden. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytná osobní konzultace (400,-Kč), v rámci které Vám bude lékař schopen, na základě objektivního nálezu, sdělit konkrétní přesné informace. Budete-li mít zájem se na tuto osobní návštěvu objednat, můžete mne kontaktovat přímo na tel. čísle 608369436. Co se týká užívání antikoncepce a jejího vlivu na růst prsů, je nutné se obrátit na Vašeho gynekologa. Přeji Vám hezký den. Eva Dudařová, asistentka Dr.Doležala

Zpět

Reagovat na dotaz

Jméno
Otázka
Text