chtěla bych si nechat odstranit převislou kůži na
3.6.2008 13:01:00 / Vladimíra Pospíšilová
Dobrý den, chtěla bych si nechat odstranit převislou kůži na stehnech, prosím sdělte mi, kolik by tento zákrok přibližně stál a jak předem se mám na tuto operaci objednat. Děkuji a přeji hezký den
4.6.2008 10:03:00 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Pospíšilová,
předem děkuji za Vámi projevený zájem. Cena Vámi žádaného zákroku se dle rozsahu může pohybovat okolo 24-26.000,-Kč. Nezbytná doba hospitalizace je do druhého dne po operaci. Doba nutné rekonvalescence je asi 1 týden. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytná osobní konzultace, v rámci které Vám bude lékař schopen, na základě objektivního nálezu, sdělit konkrétní přesné informace. Budete-li mít zájem se na tuto osobní návštěvu objednat, můžete mne kontaktovat na e-mailové adrese admin@plastikapraha.cz nebo lépe přímo na tel. čísle 608369436 (nebo mi pošlete svůj telefon a já se Vám obratem ozvu). Na konzultaci se můžete
objednat během června.
Těším se na odpověď a přeji Vám hezký den.
Eva Dudařová
asistentka Dr.Doležala
Reagovat na dotaz
| Jméno | |
| Text | |
Aktuální zprávy
MUDr. Tomáš Doležal z Plastiky Praha připravil ve spolupráci s internetovou TV STREAM ...
V uplynulých dnech podstoupila na naší klinice plastiku nosu (rhinoplastiku) modelka Tatiana ...
MUDr.Tomáš Doležal ve spolupraci s internetovou televizí Stream připravil seriál o ...
Objednávky konzultací:
608 369 436
Estetické zákroky
![]() | PrsaModelaceZvětšení Zmenšení |
![]() | Obličej |
![]() | TěloBřichoLiposukce Stehna a paže |
Adresa
Klinika:
Luční 7a/2776, 130 00, Praha 3
Tel: 266 310 319, Mob: 608 369 436
Kancelář:
Národní třída 32, 110 00, Praha 1