7.1.2011 10:58:47 / Veronika

Dobry den, je mi 29 let a trapi me povolena kuze, tzv sysli tvare. Mam je geneticky od malicka, po otce. dale pak mini podbradek s povolenou kuzi na krku. Provadite normlani facelift i u takto mladych osob? Byla jsem jiz na konzultaci ,nadbytek kuze na tvarich je ca 2cm. Trapi me unaveny vyraz, povisle koutky ust, vyrazne ryhy u nosu. dale bych potrebovala vyytahnout kuzi na krku a udelat prirozeny udel brada-celist. Provadite jizvy v uchu? Kolik takovyto zakrok stoji? Dekuji, s pozdravem, Veronika

10.1.2011 14:45:11 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Veroniko, předem děkuji za Vámi projevený zájem. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytná osobní konzultace, v rámci které Vám bude lékař schopen, na základě objektivního nálezu, sdělit konkrétní přesné informace, tedy zda je zákrok pro Vás vhodný. Cena faceliftu se obecně pohybuje okolo 34.000,- Kč, celková anestezie 5.000,-Kč. Budete-li mít zájem se na osobní návštěvu objednat, můžete mne kontaktovat přímo na tel. čísle 608369436. Přeji Vám hezký den. Eva Dudařová, asistentka Dr.Doležala

Zpět

Reagovat na dotaz

Jméno
Otázka
Text