Operácia nosa
30.7.2011 14:15:24 / Kamila
Dobrý deň ...zaujala ma Vaša stránka pán doktor robí krásne nošteky ..chcem sa opýtať či sa da urobiť konzultácia len cez email a či sa dá príst rovno už len na operáciu ?mám to dosť ďaleko do Prahy tak sa predbežne pýtam či existuje aj taká možnosť..Na mojom nose sa mi nepáči špička a chcela by som zmeniť tvar nosa mám aj taký maličký hrbolček (nos nie je veľký )Koĺko približne by som zaplatila za všetko vrátane anastézie plus ten deň po operáacií ďakujem za odpoveď a prajem príjemný deň
19.8.2011 20:48:33 / Laura
Dobrý deň ...chcela by som vediet ci sa da vykonat operacia ked uzivam liek na uzkost seroxat plus sulpirid ?strasne tuzim po novom nosteku ,ale liek nemozem zatial este vysadzat .....dakujem Vam pekne za odpoved
10.8.2011 13:32:10 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Kamilo,
Cena Vámi žádaného zákroku se dle rozsahu může pohybovat okolo 28-30.000,-Kč, celková anestezie 4.000,-Kč. Nezbytná doba hospitalizace je do druhého dne po operaci (1.100,-Kč). Předběžnou konzultaci je možné provést e-mailem, zašlete foto obličeje zepředu a z boku na admin@plastikapraha, Dr.Doležal se obecně vyjádří k možnostem operace.
Přeji Vám hezký den.
Eva Dudařová,
asistentka Dr.Doležala
Reagovat na dotaz
| Jméno | |
| Text | |
Aktuální zprávy
MUDr. Tomáš Doležal z Plastiky Praha připravil ve spolupráci s internetovou TV STREAM ...
V uplynulých dnech podstoupila na naší klinice plastiku nosu (rhinoplastiku) modelka Tatiana ...
MUDr.Tomáš Doležal ve spolupraci s internetovou televizí Stream připravil seriál o ...
Objednávky konzultací:
608 369 436
Estetické zákroky
![]() | PrsaModelaceZvětšení Zmenšení |
![]() | Obličej |
![]() | TěloBřichoLiposukce Stehna a paže |
Adresa
Klinika:
Luční 7a/2776, 130 00, Praha 3
Tel: 266 310 319, Mob: 608 369 436
Kancelář:
Národní třída 32, 110 00, Praha 1