Dobry den, v roce 2003 jsem podstoupila operaci ...

25.3.2010 09:25:00 / Pavlina Allen

Dobry den, v roce 2003 jsem podstoupila operaci nosu, dva dny pote jsem musela na dalsi operaci zastavit krvaceni z praskle cevky, pote nasledovala infekce, ktera mi znicila nosni chrupavku a zdeformovala levou cast nosni dirky. V 2006 jsem podstoupila korektivni operaci, pri ktere mi vzali zeberni chrupavku a trochu opravili nos. Bohuzel je stale zdeformovany(i kdyz mene nez byl) siroky a velice trvdy. Chtela bych se zeptat jestli pan doktor Dolezal dela i korektivni operace nosu a kolik by to asi stalo. Jelikoz ziji v USA bylo by mozne udelat konzultaci pres internet? (na operaci nosu a modelaci prsou) Tesim se na odpoved a doufam ze to pujde spravit!!!

25.3.2010 15:58:00 / PlastikaPraha.cz
Vazena pani Allen, predem velice dekuji za Vami projeveny zajem. Konzultaci je mozne provest e-mailem. Poslete , prosim, fotografie prsu a nosu(zepredu a z boku) na e-mailovou adresu info@plastikapraha.cz a Dr.Dolezal se obecne vyjadri k moznostem a cene operace. Preji Vam hezky den a tesim se na odpoved. Eva Dudarova, asistentka Dr.Dolezala

Zpět

Reagovat na dotaz

Jméno
Otázka
Text