18.10.2010 10:15:09 / Dáša
Dobrý den pane Doktore. Mám šestiletého syna, který vloni podstoupil operaci očního víčka na Fakultní nemocnici v Olomouci, protože jej měl od narození ochablé a v době nemoci a únavy mu padalo až do půlky oka. Po operaci se mu víčko ještě více zhoršilo. Jezdíme pravidelně na kontroly, chtěla bych, aby syn mohl podstoupit novou operaci, ale máme prý ještě počkat aspoň do 10 let. Synovi to ale hrozně vadí, letos nastoupil do školy a zdá se mi, že to má stále horší. Děti se mu buď posmívají, že mu padá víčko nebo se ho pořád ptají, co má s okem. Je to hrozné, pořád mu to někdo připomíná a jeho to obtěžuje a mně to taky vadí. O fotkách ani nemluvím. Je to hrozně viditelné. Myslíte, že bych Vám mohla poslat fotku a Vy byste sám posoudil, zda by mohl operaci podstoupit dříve? Mám všechny zprávy z operace a kontrol, hrozně ráda bych vše s Vámi prodiskutovala. Předem Vám moc děkuji za odpověď a jsem s pozdravem D. Grussová.
19.10.2010 09:52:56 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Dášo, Vámi žádaný zákrok na naší klinice u dětských pacientů, bohužel, neprovádíme. Doporučuji Vám obrátit se Kliniku plastické chirurgie Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Šrobárova 50, Praha 10. Přeji hezký den.
Eva Dudařová
asistentka dr.Doležala
Reagovat na dotaz
| Jméno | |
| Text | |
Aktuální zprávy
MUDr. Tomáš Doležal z Plastiky Praha připravil ve spolupráci s internetovou TV STREAM ...
V uplynulých dnech podstoupila na naší klinice plastiku nosu (rhinoplastiku) modelka Tatiana ...
MUDr.Tomáš Doležal ve spolupraci s internetovou televizí Stream připravil seriál o ...
Objednávky konzultací:
608 369 436
Estetické zákroky
![]() | PrsaModelaceZvětšení Zmenšení |
![]() | Obličej |
![]() | TěloBřichoLiposukce Stehna a paže |
Adresa
Klinika:
Luční 7a/2776, 130 00, Praha 3
Tel: 266 310 319, Mob: 608 369 436
Kancelář:
Národní třída 32, 110 00, Praha 1