2.1.2012 23:16:38 / Katka

Dobrý den, mám velice ošklivě tvarovaná povislá prsa s velkými bradavkami, nosím podprsenku velikosti 75C, tudíž uvažuji pouze o modelaci bez implantátů. Zajímalo by mě zda se mi modelací prsa zmenší nebo se zachová jejich velikost 75C, zda je to pro mě jako mladou před dětmi vhodné a jaká by byla celková částka za zákrok včetně úpravy bradavek. Letos mi bude 20let, děti nemám a v dohledné době alespoň dalších 7let je rozhodně neplánuji. Mockrát Vám děkuji za odpověď

26.1.2012 12:59:47 / PlastikaPraha.cz
Vážená slečno Katko, předem děkujeme za Vámi projevený zájem. Cena Vámi žádaného zákroku se dle rozsahu může pohybovat okolo 32-34.000,-Kč, celková anestezie 5.000,-Kč. Při modelaci je zachována velikost prsů. Nezbytná doba hospitalizace je do druhého dne po operaci (1.100,-Kč). Speciální podprsenku je nutné nosit cca 3 týdny. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytná osobní konzultace (400,-Kč), v rámci které Vám bude lékař schopen, na základě objektivního nálezu, sdělit konkrétní přesné informace. Budete-li mít zájem se na tuto osobní návštěvu objednat, můžete mne kontaktovat přímo na tel. čísle 608369436. Přeji Vám hezký den. Eva Dudařová asistentka Dr.Doležala

3.1.2012 16:28:46 / Katka
a ještě by mě zajímalo, jak dlouho se musí nosit po zákroku speciální podprsenka. Děkuji

Zpět

Reagovat na dotaz

Jméno
Otázka
Text